Letselschade advocaat in Roosendaal
Bel vrijblijvend: 0800 - 44 45 019 (gratis)
keurmerk roosendaal

Keurmerk Letselschade

Letselschade Advocaten (LSA)

Ook zijn wij aangesloten bij de vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Hiervoor is tenminste vijf jaar ervaring in het voeren van een letselschadepraktijk vereist en leden dienen een specialisatieopleiding met goed gevolg afgerond te hebben. Als LSA lid dient een advocaat zich tenminste 500 uren per jaar op het gebied van letselschade bezig te zijn en te voldoen aan de verplichte educatieverplichtingen.

Slachtoffer Advocaten (ASP)

Als lid van de vereniging Advocaten Slachtoffers Personenschade (ASP) verplichten we ons om als kantoor geen zaken voor verzekeraars te zullen doen. We treden dus alleen op voor slachtoffers van letselschade. Daarnaast onderhouden de ASP leden intensief contact met elkaar om de laatste ontwikkelingen zo snel mogelijk met elkaar te kunnen delen en invloed te hebben op het beleid van de verzekeraars en de overheid om de positie van slachtoffers te versterken.

Specialisten Keurmerk

De Orde van Advocaten heeft een keurmerk specialisatieverenigingen opgezet. Door de lidmaatschappen van bovenstaande specialisatieverenigingen, die door de Orde zijn erkend als verenigingen die bijzonder gekwalificeerde advocaten als lid heeft, zijn Mr. R.H. Vermeeren en mr. N. van Bruggen gerechtigd dit keurmerk te gebruiken.

Kwaliteitsgarantie

Als letselschade advocaat zijn wij dus aangesloten bij een netwerk van kantoren van gespecialiseerde gecertificeerde belangenbehartigers, werken we alleen voor slachtoffers en zijn dus onafhankelijk van verzekeraars. Door onze lidmaatschappen wordt ons handelen ter toetsing gegeven aan een onafhankelijke geschillen en klachtencommissie. Daarnaast wordt de kwaliteit geborgd doordat we als advocaten lid zijn van de Werkgroep Artsen Advocaten en het netwerk Whiplashletselschadespecialisten.

Menu Title